Individualna psihoterapija

Kako se sada osećaš? Ne postoji odnos ili situacija u kojoj ćete tako potpuno i detaljno istražiti ovo pitanje od individualne terapije.

Kada vam postavim ovo pitanje, spreman sam da dočekam bilo koji odgovor koji ćete mi dati.

Individualna psihoterapija je klinički proces uvida i dubokog otkrivanja u kome učite o sebi ne u vidu jednostavnih informacija, već kroz duboko osećanje emocija a samim tim i sa smislenijim znanjem. Imate 50 minuta ekskluzivne pažnje profesionalca samo za sebe.

Znanje koje ćete steći na psihoterapiji jeste kreativna integracija misli, osećanja i akcija. To je način da se pomirite s prošlošću s ciljem da otkrijete mogućnosti sadašnjosti i budete u stanju da pravite kreativnije izbore u životu. Lične zabrinutosti i patnja slabe na individualnoj psihoterapiji.

Individualna psihoterapija srž je moje prakse već godinama.


Kako psihoterapija može da vam pomogne

Pre nego što počnemo da radimo, imamo inicijalnu seansu na kojoj diskutujemo zašto ste se odlučili za terapiju i da li će vam ovakva vrsta usluge biti od koristi. Ovo je takođe prilika da me pitate sve što vas interesuje o psihoterapiji i što može da utiče na vašu odluku. Inicijalna seansa je prilika da i vi mene upoznate isto onoliko koliko ću i ja upoznati vas.

Dođite da se upoznamo i da vidimo kako terapija može da vam pomogne.

Popunite formular ispod kako biste me kontaktirali i ukratko opisali na čemu biste želeli da radimo.

Važno obaveštenje: Trenutno ne radim i ne odgovaram na mejlove. Napisaću obaveštenje kad opet budem počeo da radim.

Podeli tekst: