Uslovi korišćenja

Primena tehnika opisanih na sajtu

Većinu tehnika sam lično testirao u izolovanim uslovima i na takav način da mogu da potvrdim ili opovrgnem uspešnost određene tehnike. Ukoliko neku tehniku nisam lično isprobao, to će biti napisano u tekstu. Učinak određene tehnike je rezultat specifičnih uslova i ne mogu garantovati da i vi možete imati iste rezultate. Ne snosim odgovornost za rezultate koje vi možete imati korišćenjem jedne ili više tehnika opisanih na blogu.

Da bi pokazali efektnost neke tehnike morate da obezbedite kontrolisane uslove.

Podrška i pomoć u korišćenju alata i tehnika

Ne pružam podršku za korišćenje tehnika opisanih na ovom sajtu. Naravno, nije problem da vam pomognem ako imate neko pitanje, mada ću vam najčešće poslati link gde možete više da pročitate o tome.

Preuzimanje tekstova i korišćenje sadržaja sajta

Svaki vid sadržaja objavljen na sajtu www.darkohristov.rs  je u isključivom vlasništvu autora Darka Hristova (dalje: autor) i/ili se koristi uz dobijene dozvole i licence, i kao takav dozvoljen je za korišćenje isključivo za ličnu upotrebu i u nekomercijalne svrhe.

Zabranjeno je preuzimanje celih tekstova, delova tekstova, naslova, ilustracija, fotografija, video snimaka i bilo kog drugog sadržaja sajta bez prethodnog pisanog odobrenja autora.

Nepoštovanje uslova korišćenja, odnosno neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sadržaja dostupnog na sajtu biće tretirano kao povreda autoskog prava u skladu sa odredbama postojećeg Zakona o autorskom i srodnim pravima, i kao takvo podleže mаterijаlnom i krivičnom gonjenju.

Posledice neovlašćenog preuzmanja sadržaja ovog bloga:

  • prijava povrede prava intelekualne svojine vašoj hosting kompaniji
  • slanje Google DMCA
  • pravna zaštita prava intelektualne svojine.

Problematika preuzimanja tekstova je stvar kulture i profesionalnosti. Ako uzmate nešto odavde, nemojte tvrditi da ste to sami napisali nego obavestite svoje čitaoce odakle ste preuzeli materijal.

Plaćene objave trećih lica, oglašavanje, sponzorisani tekstovi

Na blogu ne prihvatam nikakav vid oglašavanja niti objavljivanja plaćenih tekstova napisanih od strane trećih lica. Ukoliko vidite baner ili tekst koji u pozitivnom, neutralnom ili negativnom kontekstu piše o određenim proizvodima, servisima, uslugama i kompanijama budite sigurni da za to nisam primio nikakvu nadoknadu, već je sadržaj nastao po slobodnoj volji.